Пiдтримати

Шановні благодійники!

Ми щиро дякуємо кожному за пожертви, якими ви підтримуєте наш Центр і роботу юридичної команди.

Це – найкраща відзнака та найдієвіший стимул для нас рухатися далі: викривати корумпованих чиновників, направляти заяви про злочин у правоохоронні органи, контролювати хід слідства, закривати законодавчі дірки, що дозволяють корупціонерами та хабарникам залишатися непокараними.

Фінансування сектору протидії корупції міжнародними організаціями дозволяє нам залучати необхідні для реалізації наших кампаній та проектів кошти.

Утім, ми залишаємо відкритими наші банківські реквізити для тих, хто вважатиме за можливе і далі демонструвати довіру нашій команді своїми пожертвами.

1. Онлайн-переказ через систему LiqPay (ПриватБанку)

Зазначати ім’я та е-пошту не обов’язково, проте ми просимо Вас вказувати принаймні свою адресу електронної пошти, щоб ми могли зв’язатися з Вами за потреби.

2. Безготівковий переказ через будь-який банк

Одержувач платежу: ГО “Центр Протидії Корупції”
    Код ЄДРПОУ: 38238280
    Рахунок № 26009052715264 в ПАТ “Приватбанк”
    МФО: 300711
    Призначення платежу: “Благодійна пожертва”

Караємо зашкварених мажоритарників

Притягаємо до відповідальності за розпил тендерів.

Допомагаємо банкам дізнатися правду про клієнтів-чиновників.

Foreign partners condition Ukraine to fight corruption. We are monitoring how Ukraine implements these obligations.

Вивчаємо корупцію та вчимо з нею боротися.

Допомагаємо повернути украдені корупціонерами гроші назад в Україну.

Нардеп із партії Ляшка протягом двох років не декларував мальтійську компанію, яку згодом переписав на помічницю

Згідно з даними офіційного реєстру республіки Мальта, народний депутат від “Радикальної партії Олега Ляшка” Сергій Скуратовський у 2015-2016 роках був єдиним власником мальтійської компанії “Bogena Ltd”. У декларації нардепа за 2015-2016 роки фірма відсутня. Про це повідомляє проект Центру протидії корупції Pep.org.ua.

У червні 2017 року журналісти програми “Наші гроші” зафіксували в київському яхт-клубі судно під прапором Мальти із назвою “Bogena Ltd”.

Власницею компанії “Bogena Ltd” тоді була і сьогодні залишається помічниця народного депутата від “Радикальної партії Олега Ляшка”  Сергія Скуратовського Олена Добровольська.  Сам нардеп у відповідь на запит журналістів повідомив, що лише іноді користується яхтою.

У вересні 2017 року Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) відкрила кримінальне провадження  щодо нардепа Скуратовського через декларування недостовірної інформації.

У ході обшуку офісу, який до червня 2017 року належав компанії дружини Сергія Скуратовського компанії “Грін-грей”, слідчі виявили також документи щодо яхти “Bogena Ltd”.

Окрім того, в офіційному реєстрі республіки Мальта міститься повідомлення про передачу акцій компанії “Bogena LTD” Сергієм Скуратовським своїй помічниці Олені Добровольській.

Відтак,  у 2015-2016 роках Сергій Скуратовський був єдиним власником мальтійської компанії “Bogena Ltd”. Ця компанія володіє яхтою із однойменною назвою. У декларації нардепа за 2015-2016 роки не внесена ані мальтійська компанія, ані яхта.

Більш того, згідно з ухвалою суду, окрім компаній нардеп Скуратовський не вніс до декларацій за 2015-2016 роки цілий список автомобілів та яхту.

Ознайомитись із детальним профілем народного депутата можна на сайті Pep.org.ua

Pep.org.ua — проект Центру протидії корупції — єдиний відкритий реєстр національних публічних діячів PEP. Реєстр містить понад 30 тисяч досьє на українських чиновників, їх родичів, бізнес-партнерів та пов’язаних з ними фірм. Реєстр запрацював на початку 2016 року.