YouTube заблокував канал Олександра Дубінського як наслідок санкцій

Відеомережа YouTube заблокувала канал народного депутата від “Слуги народу” Олександра Дубінського, якого нещодавно Сполучені Штати Америки внесли до списку санкцій через втручання у вибори у США. 

Раніше Міністерство фінансів США з контролю за іноземними активами (ОФАК) ввело санкції проти семи фізичних осіб та чотирьох компаній, які є частиною пов’язаної з Росією мережі іноземного впливу, яка має стосунок до депутата Андрія Деркача. Серед них і нардеп Дубінський, який допомагав Деркачу втручатися у вибори у Сполучених Штатах.

Сьогодні ж стало відомо, що мережа YouTube заблокувала канал Дубінського “за порушення правил спільноти”. 

“Американська корпорація Google, яка адмініструє YouTube, не може мати відносин з особами, які підпали під дію санкцій США. Це, схоже,  стало причиною видалення YouTube-каналу Олександра Дубінського Dubinsky.pro, адже він використовувався для поширення фейків щодо виборів президента США”, — коментує виконавча директорка Центру протидії корупції Дар’я Каленюк. 

Нагадаємо, що 5 жовтня 2020 року  ЦПК звернувся у Мінфін США з детальним описом корупційних та прокремлівських дій Дубінського з проханням внести його до санкційного списку Офісу контролю іноземних статків Міністерства фінансів США (ОФАК – Office of Foreign Assets Control of the US Treasury).

Олександр Дубінський активно допомагав Андрію Деркачу – виходив з ним на пресконференції, надсилав листи з дезінформацією топпосадовцям США. ЦПК детально описав ці дії Олександра та надіслали заяву в ОФАК.

У жовтні ЦПК Дар’я Каленюк на прикладі Олександра Дубінського описала, як ЦПК добиватиметься санкцій для агентів Кремля. 

До речі, у нашому проєкті #ЗробимоЇхВізиРазом ви можете побачити зібрану нами інформацію про статки корупціонерів та прокремлівських агентів у владі. Ми звертаємося з цими даними до ЄС, Великої Британії, США та Швейцарії із проханням заборонити в’їзд кожному, хто атакує співпрацю України з Заходом, а також перевірити джерело походження статків таких осіб.

Поділитись новиною

Читайте також

Всі новини
Шабунін: «Татарівська суддя відмазала іншого заступника Єрмака – Ростислава Шурму»
Невідомі запустили брудну кампанію з дискредитації конкурсу на голову НАЗК. Щоб спростувати чутки, комісія має провести обговорення кандидатів публічно та опублікувати оцінки за есе
Рада ухвалює законопроєкт про лобізм в цілому. Він не вирішує проблему тіньового лобізму, бо декларування радників Єрмака та відкрита робота комітетів там не передбачені

підписка

Отримуйте першими новини ЦПК
Заповнючи форму, я погоджуюсь з умовами Політики конфіденційності