Вищий антикорсуд конфіскував статки колаборанта Володимира Сальдо

У вівторок, 9 травня, Вищий антикорупційний суд (ВАКС) конфіскував статки колаборанта Володимира Сальдо.

Зокрема, йдеться про зареєстроване в Коростишівському районі ПАТ “Каштан”, яке займається видобутком декоративного та будівельного каменю, вапняку, гіпсу, крейди та глинистого сланцю. ВАКС також конфіскував 30% транспортної компанії “Дельта Сервіс”.

Окрім того, у Сальдо забрали готель та триповерхову будівлю у Херсоні, будинок площею 226 квадрати у Херсоні, квартири у Херсоні та Одесі, апартаменти площею понад 300 квадратів у Ялті, квартиру та два паркомісця у Ореанді, декілька земельних ділянок та автомобіль Volvo XC90.

Суд відмовився конфісковувати майно, яке записано на доньку Ірину, зокрема зарєстроване в Херсоні ТОВ “Бебко” (мережа автосалонів, яка є дилером автівок Volvo) та зареєстроване в Херсоні ТОВ “Конка”, яке займається організацією дозвілля. 

Все це вдалось конфіскувати завдяки санкційному механізму, розробленому ЦПК, Автомайданом та нашими партнерами. Ми також сподіваємось, що Сальдо не тільки втратить активи, а й відповість за державну зраду.

Поділитись новиною

Читайте також

Всі новини
#MakeRussiaPay: Росія лякає Захід помстою за конфіскацію активів — чому не варто боятися. Аналітика
#MakeRussiaPay: чому Захід може конфіскувати російські заморожені активи на користь України. Аналітика
ЦПК та Автомайдан звернулися до Мін’юсту, щоб там перевірили можливі підстави для конфіскації активів мільярдера Новинського

підписка

Отримуйте першими новини ЦПК
Заповнючи форму, я погоджуюсь з умовами Політики конфіденційності